Wie is Sandra van Engelen?

Sandra van Engelen

 

Mijn naam is Sandra van Engelen en ik ben in 2014 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar aan de faculteit van de gezondheidszorg te Utrecht. Mijn doel is mensen te motiveren tot bewuster bewegen om zo hun klachten te verminderen en te voorkomen dat ze terug komen.

Tijdens mijn opleiding heb ik veel kennis opgedaan over verschillende doelgroepen, onder anderen ouderen, kinderen en sporters. In mijn stages heb ik diverse patiënten kunnen helpen met uiteenlopende klachten : knieklachten, nek/schouderklachten en rugklachten.

Verdiepende cursussen over motiverende gespreksvoering en ergonomie op de werkplek hebben mij meer inzicht en kennis gegeven over deze onderwerpen en resulteert daarmee in een doelgerichtere behandeling voor verschillende klachten. Daarnaast heb ik verdieping gezocht in de wereld van blaasmuzikanten: zij gebruiken hun hele lichaam om geluid te produceren en hun houding is daarbij van groot belang.

Samen met u ga ik aan de slag om een duurzame oplossing te zoeken voor uw klachten. Hiervoor leer ik u bewust omgaan met uw lichaam, houding en uw dagelijkse activiteiten. Tijdens sport, werk of thuis op de bank, zodat uw klachten langdurig verdwijnen.